Hallo, mijn naam is Kjell Brandenburg.

Mijn hele leven ben ik al actief betrokken bij sport. Mijn favoriete sport is honk – en softballen, waarmee ik op mijn 6e begon in Veghel. Hier speelde ik tot aan mijn 18e, om vervolgens verder  te gaan in Helmond bij MULO in het 1e honkbalteam. In Helmond  heb ik later trainingen geven aan de jeugd en een senioren team. Na mijn verhuizing naar Schijndel kwam ik terecht bij The Starlights. Hier heb ik het dames 1 team getraind waarmee we het kampioenschap hebben behaald. Naast het trainen en zelf spelen van honk- en softbal ben ik ook scheidsrechter geweest in de hoofdklasse.

Buiten het honkballen liep ik graag hard of ging ik zwemmen. Nu  wandel ik in mijn vrije tijd graag met mijn gezin in de natuur. Het liefst doe ik dat in de bergen maar hier in Nederland is het wandelen ook zeker de moeite waard. Zelf ben ik dan ook het liefst buiten met sport bezig in plaats van in een grote fitnesruimte. Het buiten bezig zijn voegt voor mij nog een extra dimensie toe aan sporten. Sporten buiten kan eigenlijk altijd, al zal je je soms aan moeten passen aan de weersomstandigheden.

Ik ben begonnen met een opleiding tot Personal trainer omdat ik andere mensen graag met plezier wil laten sporten en bewegen. Bewegen is natuurlijk niet alleen leuk maar ook belangrijk om gezond en fit te blijven. Sporten is niet voor iedereen even gemakkelijk en ik wil je daar daarom graag bij helpen. Persoonlijk aandacht, bewegen op je eigen niveau en je goed voelen bij wat je doet vind ik dan ook erg belangrijk.

Tijdens mijn opleiding tot personal trainer heb ik bij Mednedwerk B.V mijn stage uitgevoerd.  Hier heb ik veel geleerd over de juiste lichaamshoudingen en het omgaan met patiënte die er komen met lichamelijke en medische klachten.

Kjell Brandenburg

Eigenaar van TOP Trainen