Over

Gratis intake

Met testtraining

R

Duo training

Samen trainen, kosten delen

Thuis trainen?

Personal training aan huis

06-52313244

Nieuwsgierig? Bel voor een gratis intake!

Personal trainer Kjell Brandenburg

Als personal trainer ben ik al mijn hele leven actief betrokken bij sport, met als favoriete sport honk- en softbal. Tegenwoordig wandel ik graag met mijn gezin in de natuur, het liefst in de bergen. Vandaar ook mijn logo! Ik haal graag het voorbeeld van een bergbeklimmer aan: met stijgen en dalen bereik je uiteindelijk jouw beoogde resultaat. Zelf train ik ook het liefst buiten, het geeft een extra dimensie aan het sporten. Buiten sporten is vrijwel altijd mogelijk, al moet je je soms aanpassen aan de weersomstandigheden. Zo vinden mijn small group trainingen ook bijna altijd buiten plaats.

Bewegen weer leuk maken

Ik begon met de opleiding tot personal trainer, omdat ik andere mensen graag met plezier wil laten sporten en bewegen. Bewegen is namelijk heel belangrijk om gezond en fit te blijven. Voor veel mensen is sporten een obstakel, daarom help ik mensen graag die drempel over te gaan. Persoonlijke aandacht, bewegen op je eigen niveau en je goed voelen bij wat je doet vind ik dan ook erg belangrijk. Tijdens mijn opleiding tot personal trainer liep ik stage bij Mednedwerk B.V., waar ik veel geleerd heb over de juiste lichaamshoudingen en lichamelijke en medische klachten.

personal training

“Train to go forward”

– TOP Trainen

Kjell Brandenburg: Opleidingen en ervaring

N

Opleiding Fitnessinstructeur A & B

N

Opleiding Personal Trainer

N

Specialist Functional Trainer

N

Gecertificeerd Bewegingsdeskundige Diabetes Mellitus type 2 (dm11)

N

Opleiding Zwangerschapsfitness Level 1 en 2

Wil je meer informatie over TOP Trainen?

Neem gerust contact op. Ik vertel je graag alles over personal training en small group training. TOP Trainen is uitstekend bereikbaar vanuit heel regio Schijndel, Rosmalen en Den Dungen. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

=

TOP Trainen

KvK:66909325

06-52313244

Wil je meer weten? Bel gerust!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Ik bel u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.