Diabetici

 

Gratis intake

Met testtraining

R

Duo training

Samen trainen, kosten delen

Thuis trainen?

Personal training aan huis

06-52313244

Nieuwsgierig? Bel voor een gratis intake!

Wij zijn nu ook bereikbaar op WhatsApp

Diabetes personal training Schijndel

Heb jij diabetes type 2? Dan is begeleiding door een diabetes gecertificeerde personal trainer een must. De personal trainer weet waarmee hij te maken heeft, houdt je nauwlettend in de gaten en remt je zo nodig tijdig af. Zo mag iemand met diabetes type 2 geen dorst hebben tijdens de training en is er een risico op hypo’s. Wat maakt sporten met diabetes 2 zo anders? Ten eerste mag je pas beginnen met trainen als je zelf je bloedwaarde kunt bepalen. Dat doe je een half uur van tevoren, zodat je suikerniveau in orde is. De personal trainer geeft aan hoe zwaar de training wordt, zodat je je voeding hierop kunt afstemmen. Een half uur na de training bepaal je weer je bloedwaarde. Voedingsadvies voor diabetici kan in samenwerking met De ThuisDiëtist.

R

Gecertificeerd Bewegingsdeskundige Diabetes Mellitus type 2 (DMII)

 

personal training

Diabetes gecertificeerde personal trainer

Als diabetes gecertificeerde personal trainer vind ik het fantastisch om ook jou vooruit te helpen. Diabetes is een van de meest voorkomende chronische ziektes in Nederland, waarvan een flink aantal met Diabetes type 2. Weinig lichaamsbeweging vormt een risicofactor om diabetes te krijgen, tegelijkertijd is beweging juist heel gezond bij deze ziekte. Het kan er zelfs voor zorgen dat je minder of helemaal kunt stoppen met insuline spuiten. Ik voltooide in 2018 de opleiding Bewegingsdeskundige Diabetes Mellitus type 2 (DMII) bij Start2Move. Momenteel volg ik een interne opleiding bij de Diabetesvereniging Nederland (DVN) Wanneer ik deze in november afrond mag ik mezelf bij hen aansluiten.

personal training

Wil je meer weten over personal training voor diabetici?

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles! TOP Trainen is prima bereikbaar vanuit heel regio Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode.

=

TOP Trainen

KvK:66909325

06-52313244

Wil je meer weten? Bel gerust!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.