Small group training

Gratis intake

Met testtraining

R

Duo training

Samen trainen, kosten delen

Thuis trainen?

Personal training aan huis

06-52313244

Nieuwsgierig? Bel voor een gratis intake!

Small group training in Schijndel eo

Small group training in Schijndel, Rosmalen en Den Dungen doen we zoveel mogelijk buiten. In een groep van maximaal zes personen werk je aan je persoonlijke doelen. Small group training is misschien wel de slimste manier om met een persoonlijke trainer te werken. Je bent voordeliger uit, haalt steun uit de groep en werkt ook nog eens aan je persoonlijke doelen. Trainen in een kleine groep werkt zeer motiverend, omdat je elkaar kunt motiveren en tegelijkertijd elkaars stok achter de deur bent. Intussen train je wel gewoon op je eigen niveau. Voor gezellige small group training ga dus je naar TOP Trainen in Schijndel eo!

small group training
small group training

Small group training iets voor jou?

R

Sneller resultaat

R

Voordeliger dan personal training

R

Niet massaal, maar ook niet alleen

R

Motivatie van een kleinschalige groep

R

Focus op jouw persoonlijke doelstellingen

R

Stok achter de deur van de trainer én groep

R

Creatief en afwisselend trainingsprogramma

Trainen in de buitenlucht met TOP Trainen

Train jij graag in de buitenlucht? Dan zit je goed bij TOP Trainen, Personal Trainer Schijndel, Rosmalen en Den Dungen. Op verschillende locaties in de omgeving gaan we lekker bewegen en fitnessen in de vrije natuur. Hierbij maken we altijd gebruik van eigen materiaal, maar soms ook van de objecten die we tegenkomen in de omgeving. Afgestemd op jouw niveau en wensen maken we een ideale combinatie van cardio- en krachttraining in de buitenlucht. Buiten trainen met TOP Trainen kan met een personal trainer, maar ook in een kleine groep, small group training. Ons resultaat: spieropbouw, vetverbranding en een verbeterd uithoudingsvermogen.

Wil je meer informatie over small group training?

Neem gerust contact op. Ik vertel je graag alles over personal training en small group training. TOP Trainen is uitstekend bereikbaar vanuit heel regio Schijndel, Rosmalen en Den Dungen. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

=

TOP Trainen

KvK:66909325

06-52313244

Wil je meer weten? Bel gerust!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier