Zwangerschapsfitness

Gratis intake

Met testtraining

R

Duo training

Samen trainen, kosten delen

Thuis trainen?

Personal training aan huis

06-52313244

Nieuwsgierig? Bel voor een gratis intake!

Zwangerschapsfitness Rosmalen eo

Wil je fit blijven tijdens je zwangerschap of weer herstellen na je bevalling? Wil je trainen onder deskundige begeleiding samen met andere moeders? 

Sporten tijdens en na de zwangerschap is ontzettend goed voor jou en je kindje. Het helpt je om je fysiek en mentaal sterk en fit te voelen en je voor te bereiden op je bevalling of het uitdagende leven als moeder.

Het is belangrijk dat je dit doet onder deskundige begeleiding zodat je veilig en verantwoord traint en klachten of blessures voorkomt. En mocht je toch klachten hebben (bijvoorbeeld aan buik, rug, bekken of bekkenbodem), ook dan is het van belang dat je bij een expert traint zodat je toewerkt naar herstel en optimaal functioneren.

personal training
personal training

Het doel van Zwangerschapsfitness

Het doel van onze zwangerschapsfitness is om fit te blijven tijdens je zwangerschap, je fysiek voor te bereiden op de bevalling, en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. We werken aan het vergroten van je kracht en uithoudingsvermogen. Ook leer ik je waar je op moet letten tijdens het sporten en in het dagelijks leven. Tijdens de training worden situaties uit het dagelijks leven nagebootst (tillen, dragen, duwen, etc) en nemen we door hoe je deze bewegingen goed uit kunt voeren, inclusief de bijbehorende houding en ademhaling. Hier heb je voor altijd profijt van, ook rondom een volgende zwangerschap en in de rest van je leven.

Wil je meer informatie over personal training?

Neem gerust contact op. Ik vertel je graag alles over personal training. TOP Trainen is uitstekend bereikbaar vanuit heel regio Schijndel, Rosmalen en Den Dungen. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

=

TOP Trainen

KvK:66909325

06-52313244

Wil je meer weten? Bel gerust!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier